Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar i natten

Blickar. Om natten. Som rovdjur.
Vi stod där. Vi visste.
Stilla. Djungeln vrålade.
Storstadsdjungeln av ånga och stål.

Våra blickar etsade tillsammans.
Vi visste. Endast en mening.
Nattbris. Staden sov aldrig.
Men vi stod stilla.

Vi glömde aldrig. Aldrig igen.
Natten fanns. Där ute.
I våra blickar som skuggor.
Sekund av en evighet. Men vi visste.




Fri vers (Fri form) av Marcus Gabriel Fors
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors