Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Följ mig in i tanken om du vågar.
Framtida dåtid okänd som havets vågor.
Skrämmer bilden dig inatt?
Lämnar du platsen, lämnar du mig?

Från himlen föll jag en drömlös natt.
Landade i en lustfylld skog av bundet blod.
Ingen själ skall undvaras rosten.
Skeppet seglar mot det okända.




Fri vers (Fri form) av Marcus Gabriel Fors
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-10-05 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Gabriel Fors
Marcus Gabriel Fors