Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens bok

Tankens bok kräver inget facit
Här kan alla ha rätt eller fel.
När tanken får fritt spelrum
Och vi glömmer bort vad
Vi har lärt oss.

Tanken kan inte skada någon
Där den flyger genom luft
Och genom huvuden, för
Den väger ingenting
Den tar bara lite av din
Plats.

Tankens bok kräver inget facit
Här kan alla ha rätt eller fel.
När tanken får fritt spelrum
Allt kan hända, vi kan inte
Alltid styra och kontrollera våra
Tankar.




Fri vers av snej
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 22:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fina tankar du tecknat ned :)
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej