Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tomma jackan

då jag ser min jacka
röra sig
där den hänger
utanför altandörren

förstår jag
hur ensam jag är




Fri vers av Kim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-02 12:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vackert skrivet, glömde jag skriva!
2012-10-07

  Gunwale VIP
Den kanske uppmanar till rörelse..?
2012-10-07

  Celticgirl
det är väldigt skrämmande med tomma jackor
2012-10-02

  Eva Helene VIP
Berör, fint skrivet!
2012-10-02

  Solitaire VIP
Känner igen
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP