Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steget mot Världen


Jag försöker igen.
På nytt.
Att ta de steg,
jag alltid velat ta.
Steget ut till världen,
jag inte tål.
Vet innan,
att det inte kommer gå.
Jag kommer falla,
för varje steg jag tar.
Jag hoppas,
det är värt det.




Fri vers av Maggie
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-02-11 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie