Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verklighetsbaserad


(men det hände ändå)

det gör ont

att jag inte kunde skrika
att starka händer höll fast mig och
att någon höll för min mun,
händerna överallt på min nioåriga kropp,
precis där jag inte ville ha dem

panik


det gör fortfarande så ont att
jag är dödsrädd för att släppa in någon,
för så fort någon rör vid mig drar jag mig undan

jag klarar inte av närhet
men ensamheten dödar mig



det gör ont att jag lät fyra händer förstöra mitt liv
redan när jag var nio år,
det gör ont att jag inte sa någonting till någon alls

jag känner fortfarande händerna som
gjorde mig evigt sömnlös,
jag har inte sovit gott en enda natt
sedan den kvällen och

känslorna kväver mig,
och minnena gör så ont att jag snart exploderar


smärtan växer och rädslan
tar snart
mitt liv
åt mig


ni kommer säkert inte ens ihåg det,
men det gör ont inuti och utanpå mig,
bara att höra ordet övergrepp


smärtan kommer alltid besöka mig när jag ser någon
hålla i någonannans hand

fyra
för starka
händer
förstörde

mitt liv
en sen
novemberkväll
år 2001




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 420 gånger
Publicerad 2012-10-03 12:23



Bookmark and Share


  surface to air
Berör!
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration