Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kusin är död...hon var aldrig frisk..föddes förståndshandikappad.


VILA I FRID

Tänk vad ett liv är kort
nu är en till borta
en till från vår klan
en kusin

En som jag ej har haft
i min tanke
att hon har funnits

en som inte har haft
mig i sin tanke
att jag har funnits

Min moders lillebror
fick en dotter
hart när utan tankar
utan liv

Hon har gett dem
familjen
mycken liv
glädje
kärlek

Avstånd oss emellan
har det varit
på många sätt

Men

VILA I FRID

Du min lilla kusin
du möts av din klan
där på andra sidan
som redan har tagit sig dit

Vi ses i himmelen Annika




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-04 12:57



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Jag tar emot din ursäkt och jag hoppas att du lärt dig att inte döma innan du vet vad saker handlar om.
Jag har fått lära mig det och att vara ödmjuk, är en annan av våra viktiga förmågor på, hur man ska vara emot varandra.

Ok Imra ...du är förlåten...inget groll eller hårda ord mera.
2012-10-10

  Anita Brännström VIP
Du Imra, hur kan du kalla mig hycklerska då du inte har en aning om vem jag är. Det är mer än oförskämt. Du vet inte fakta om detta...inte ett dugg.Hur kan du kalla dig troende??? Jag trodde en troende är vänlig...har väl fel
2012-10-09

    ej medlem längre
Se att bry sig om de levande som finns mitt ibland oss. Så sörg inte det dom du inte vet ett dugg om, din hycklerska
2012-10-07

  Federico Romano
Döden kommer alltid oväntat, fast man vet!
2012-10-07

  HelenaW
Vacker hyllning..
2012-10-04

    ej medlem längre
Så vackert ...
2012-10-04

    ej medlem längre
fint
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP