Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corde ombilical

vid flodmynningen

flockas flyttfåglarna

 

allting går baklänges i repris

det som fanns är nu försvunnet

 

jag såg ingenting av vad som hände

jag lever under ett par slutna ögon

 

svärtan överskuggar allt

 

silverskedarna ligger uppradade i skatboet

och mamma skata dammsuger inför fredagsmyset

 

tärningar kastas

man deklarerar hämnd

utbyter sekret

klipper av saliv- och navelsträngar

 

placerar allt det som gör ont i varsin skål

och klipper upp, av, sönder

 

inifrån och ut

hörs ett ilsket knaster

 

torkade blommor och förkolnader

avbrutna sånger och vålnader

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-04 23:04



Bookmark and Share


    Anneli A
Mycket bra!
2012-10-05

  Celticgirl
vacker svärta.
2012-10-05

  cilax VIP
mycket tycker om
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star