Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser att hösten är här och Kung Bore på antågande


Aviserar vemod

Den svala höstens kulörer
lyser emot iris
min varmgröna regnbågshinna

Färgskalan i cirkeln
från varmt guldockra
till kallt vinröd
ger mig en känsla
av värmande porlande
belåtenhet

En höstdag som idag
då solens strålar
gör ett lysande opus
Aviserar vemod
inför den kalla vintern
som överöser oss
med en kall
men vacker gråskala




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-10-05 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP