Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällsritualen

inkognito
jag tvättar bort mitt ansikte
tvättar bort
ett lyckligt leende som kanske egentligen inte alls är så lyckligt
och smilgropar
som egentligen är ärr

kvar är tomheten
och en känsla
av skav
avskavd
skönhet
du tror du vet

haha


fuck




Fri vers av fadedRed
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed