Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir vi ställda (2012)


Missuppfattningen ligger på lur
synkroniseringen felar sedan länge
varför springer man omvägar
när hjärtat vet så mycket bättre

det är som vi inte vill oss väl
trots att vi står inför något underbart
men faktum kvarstår, vi springer vilse
och står ibland utanför och faller..




Fri vers av Järnkatten
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 17:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, vi är ju människor...
2012-10-09

  Rise Little One
så är det med livet men man lär sig hejda vid rätt tidpunkt kanske ...
2012-10-09

    ej medlem längre
Tragisk sanning
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten