Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komma bort


att komma bort

jag kom bort mig

nä, jag kom av mig!

men,
jag är på!

fast,
var är jag?

ditåt, bortåt. Härifrån.

jag är bort! BORT!

helt borta.

jag tog bort mig själv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Love von Melen
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-10 11:09



Bookmark and Share


    Phantasos
Mycket bra skrivet, mycket bra.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen