Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag upplever mina barn


Min skatt

Du är min energikälla
i dig ser jag mig

mina ögon ser alltid hungrigt på dig

din lycka och framgång
är mitt livs skatt

du lilla frö
som är en del av mig

Jag är rik
rik på dig
och din livsenergi




Fri vers av Dito VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-11 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir rörd av dina ord. Så fina och innerliga.
2012-11-02

    ej medlem längre
Fint!
2012-11-02

  mare VIP
Låter underbart ;)
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP