Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Du gav mig ditt hjärta
ett hjärta av trä
stort,rött

I <3 you
med svart text

din gåva
din kärleksgåva
mitt mamma hjärta

rörd av värme
värme jag vill ge
till dig




Fri vers av Dito VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-11 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skriver du om kärleken.
2012-11-02

  Anders Nordlander VIP
mycket fint
2012-10-26

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP