Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråterska

Hej
Jag söker jobbet som gråterska eftersom jag tänker att det äntligen är dags att få lön för mitt gråtande. Jag har redan förberett mig med flakonger som jag kommer att samla mina tårar i. Hade jag haft en miljon så hade jag gråtit ändå, tro mig. Jag är en gråtande klippa att luta sig mot när sorgen inte vill infinna sig. Jag övar var dag på min gråt och kommer snart kunna hyperventilera. Med andra ord – jag gör stora framsteg. Ibland saknar jag män inom min yrkeskår, detta är beklämmande eftersom det kommer att påverka löneutveckling. Jag osynliggör mig själv genom min gråt. Att gråta är ett självförverkligande, gråtandet är det enda sanna. Jag är professionell enda ut i fingerspetsarna, ingen har någonsin sett mig skratta. Jag minns den där gången jag log våren 1985 och jag kan försäkra er om att det inte kommer att hända igen. Bättre gråterska än jag blir svårt att finna. Det låter kanske kaxigt men jag är ärlig.

Högaktningsfullt
Ingalill Svensson




Fri vers av desert star
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-11 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kul text!
2012-10-13

  Bjarne Nordbö
Om det är någon tröst så finns det en som jag som ev. kan bättra på din löneutveckling.

2012-10-12

    ej medlem längre
det är ju så rart..
2012-10-12

  cilax VIP
kan vara bra att börja med ett vikariat först, känna sig för så att säga
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star