Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pretty faces

hur kan man låta
händerna
inte tala?

var tyst.




jag gråter långt efter midnatt




Fri vers av fadedRed
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-16 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed