Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem du än är

Hon stal ditt hjärta
och det är lika klyschigt
som förut

du får aldrig se det igen.

och naiv som du är
tittar du efter henne
vareviga dag.
och älskar henne
när du kan älska
någon annan.

du vill bara ha det du inte kan få.

och här framför dig står jag
och väntar på dig
väntar på att
du skall vända dig,
bara för en sekund
vända dig bort från ditt eviga, och tomma fönster

och se mig.

jag tänker ändra historien
jag tänker låta små
frön
läsa om mig
bakom deras bänkar.
och under deras ointresserade
hudar
kommer ett hopp väckas
och jag
kommer finnas för alltid




Fri vers av fadedRed
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-10-16 18:48



Bookmark and Share


    avtrycket
Sista strofen är, enligt mig, den starkaste. Den är riktigt, riktigt bra. Resten är också bra. Jag tycker dock att det är ett "och" för mycket här, så själv skulle jag tagit bort det första:

"vända dig bort från ditt eviga, och tomma fönster

och se mig."
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed