Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outlet

han sover gott om natten

en tupplur hit och dit

 

hennes tänder bländar mig

hon är så taggig att varje ord sticker

hon syr kläder av saker hon har hittat i indien

genom att åka motorcykel

jag märker att hon har varit ensam i affären i princip hela dagen

 

hon rensar golvet med mig

hon plockar upp lappen jag tappade på marken till mig

 

 

jag vill vara så snäll
att jag provar en kappa idag

men ingenting av detta har jag råd med

det svider i hjärtat att hon har hittat saker i indien

som hon säljer för tretusentvåhundratjugofem kronor

 

det är en "outlet"

sömmarna har gått sönder

och en dragsko behöver sys fast

(det står på lapparna)

 

hon påminner om min mamma med sina höga kindben

och fasader

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-16 18:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra... gillar din text...
2012-10-17

  Ola Rydberg
Mycket intressanta
betraktelser
gillar att partiet med
idien återkommer
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star