Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If I had you

Jag hade inte förlorat
Jag sprang, sprang från allt
Från honom, från skuggorna, händerna, drogerna

Det förvånar mig att jag inte skrek, jag försökte inte ens göra mig hörd
Jag visste att det redan var kört

Jag kände ingenting i början
Jag hade inte tid
Jag satte mig ner
Såg ingenting
Hörde ingenting
Jag var ensam,
kanske hade jag somnat en stund
Jag vet inte, jag minns inte
Men det var ljust

Det snöade, kanske var det jul snart
Men hur skulle jag veta?
Jag hade inte sett ljus på flera månader, eller var det kanske år?
Jag hade slutat räkna




Fri vers av Jenny T Holmlycke
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-16 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke