Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas vi gör succe på konserten ;)


Lika bra, nu!

det känns bra.
att du inte raderade mig.
jag känner något litet
varm.
som om jag vann.
jag kan inte skratta
men
jag ler när jag tänker
på dig.
det känns bra
att allt är nytt
och inte som

förut.

har äcklats av allt.
av dig
av han
av mig.
men nu
när jag känner på det
pirrar det liskom till
i magen
och jag blir

glad.




Fri vers av fadedRed
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-10-17 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed