Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Organism 12 för din formulering "petar på döda saker med pinnar"


Tack

Sverige har inte råd med mig längre
och jag har inte råd med mjölk längre

 

 

har fastnat i det sociala skyddsnätet
sitter dag efter dag och petar på döda saker med pinnar

 

i skolan spelar vi neger och president
jag säger att vi kan spela kvinna och president


och jag försöker le till alla jag träffar
för det är ju ni som betalar min mjölk

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-17 19:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Köp aldrig vatten på import till pris av mobbat svensk mjölk bonde!
"Nu kommer det en ny fattigdom.
Ett nytt slaveri"citat: (Nikolaj)
ha det bra/Diana

2012-10-17

  Ninananonia VIP
Väldigt bra... berör..
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star