Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på henne


Försiktigt bakfull

utan minsta nyans

med livets

totala ångest

det var en gång

en skulptur en kvinna

en virvlande saltsandig vind

hon bara satt där

inte ett ord

hon vred sitt huvud

tittade på mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marvin
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-18 20:11



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
väldigt levande
gillar inramningen för att låta proffsig
i vilket fall som helst
gillar ditt sätt att skildra


2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin