Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H

Du är en krigare av livet
men din rustning gör dig
alldeles sval.
Och när du är beväpnad
kan livet bli din
största rival.

När du drömmer i mitt rum
och jag somnar in i takt
till andetag.
Är det avlägset att tänka
att du slåss för ditt syre
varje dag.

Du har en armé av tabletter
och de skyddar dig från minnen
och från tid.
Ändå skrattar du i solen men
din glans är felplacerad
och morbid.

När jag rör dig är du fast
och din sommarhud är len
och konkret.
Men i blicken växer vakuum,
det är sjukt hur man kan
tyna så diskret.




Fri vers av Sonia
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-18 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mästerligt!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia