Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbie

jag märker att det är försent att bli som Natalie Portman jag ramlade av min piedestal och blev genomskinlig istället

huden är ingen fucking spegel, barnen inga speglar av sina föräldrar

 

hon har mina lyxproblem såsom kemtvätt och   ............................?

 

                                                                    [kuksugning] [dammsugning]

 

jag och holly golightly leker med barbiedockor

-det är ett svårt jobb att vara vacker
jag skrattar förstrött

-du är så behaglig också, blir du aldrig rädd?

-rädd för vadå?

-verkligheten, att den ska komma ikapp dig?

hon reser sig upp för att gå

[something is rotten in the state of Denmark]

-var det något jag sa?

.........

- vi kan leka med män istället?

-jag är för gammal för det, men gör det du

[barbiedockor leker man inte med, barbiedockor tar man hand om]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av desert star
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-19 12:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underskön - är denna här
2012-11-05

  Brachmin
åh så mysig, jag tror du är en skådespelare, du ska skriva karaktärer och teater och spela dem själv, en kvinnlig(are) Woody Allen
2012-10-19

  cilax VIP
gillar dikten
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star