Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och folk vänder sig om när hon går längst gatorna

hon är så tunn

att armbandsuret snurrar varv

efter varv kring handleden

hennes




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 22:48



Bookmark and Share


    jamming223
Sköra och bräckliga lilla människa. Önskar henne välmående och lycka. Fin, tragiskt berörande dikt.
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration