Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son.


Prisbelönt på Malmömässa


Vad gör man inte för att få sälja?...

hår och skägg i mörkrosa.

Den som inget vågar

kan heller inget vinna.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-22 15:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Kloka ord ;)
2012-10-26

  aol
HAN HAR EN SNYGG FRAMTONING, LER,
2012-10-24

    maija tuori

:)
2012-10-24

  Eva Helene VIP
Ja, i sådana sammanhang gäller det nog att sticka ut - inget för en fegis av min sort! :)
2012-10-23

    ej medlem längre
Kul!
2012-10-23

  anits VIP
Härligt, med någon som något
annorluna för att få sälja
2012-10-22

  Minkki VIP
friskt vågat är hälften vunnet ;) roligt med en lite annorlunda framtoning, inte sant?
2012-10-22

  ResenärGenomLivet
Han va iögonfallande...hihi...
2012-10-22

  Annika Persson
Det som inget vinner
har folk säkert gjort fel mot.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP