Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte räkna får

Jag kan inte somna

Vill städa inuti diskmaskinen

och skrubba med svinto i vasken

 

Jag kan inte somna

Vill stryka alla handdukar

och sätta skohorn i alla skor

 

Jag kan inte somna

Vill sortera allt i källaren

och slippa mitt eget kaos

 

 




Fri vers av JML
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-02-13 11:09



Bookmark and Share


  Albert
japp, du vet allt det här
bra beskrivet
2006-03-17

  Arowana
Ja usch, det där egna kaosets dränker det mesta i sitt oväsen. Behövs nästan en DC-9:a på nära håll för att glömma sånt. Bra dikt!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply