Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville leva

 

 

 

 

Jag ville leva



men dog mer varje dag





jag ville andas



men världen tog stryptag





jag ville synas



men jag blev synad





jag ville dö



då föddes jag




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-24 15:08



Bookmark and Share


  Annika Persson

fin dikt

alla vill leva
ingen vill dö
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka