Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Ge mig styrka
formade av ord
Ge mig styrka
genom din blick
Ge mig styrka
med dina höga krav
Ge mig styrka
med den tunga hanteln

Gör mig stark för fan!




Fri vers (Fri form) av Sis
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-25 16:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bejakas, behagas, betjänas
är vad du skall

gudinna du så är
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis