Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har levt i mörkret

 

 

 

Jag har levt i mörkret

och skådat ljuset

vandrat planlöst

och jagat ruset

jag har hatat världen

och älskat för mycket

har varit rädd för livet

men skrattat åt slutet

har lämnat staden

flyttat till landet

slutat med allt

börjat på nytt

drömmer om framtiden o tider som flytt

befinner mig alltid mellan dur o moll

ständigt kämpandes mellan minus o noll

men nu vill jag mera

leva i det hela

innan klockan slår ut

 



Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka