Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvisa

 

 

 

 

Sov nu lilla hjärteskatt 

tryggt på mitt bröst

du får leka i drömmars land

bygga slott av sagosand

så sov nu sött i pappas famn

i drömmar kan man vara precis vad man vill

där finns allt som du vill ha

o  kanske lite till

inga rädslor mitt lilla barn

för hit når inga maror

du sover tryggt på pappas bröst

som skyddar dig från alla faror

segla nu till sagoland

pappa väntar här vid strand

alltid redo att ge dig tröst

sov nu gott på pappas bröst

mitt älskade lilla barn




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-25 23:45



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Underbart poem!!
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka