Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt är du min

Du är som min hud
rynkig och veckig

jag letar en svacka
och hittar ett rum

doftar en smak
rider hästar i natten

gömmer fotsteget
river trappan

i natt är du min
och du har inget val




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington