Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydligen lite uppe i det blå idag..


en rymlig odyssé


Utanför cirkeln
har jag min elliptiska
omloppsbana
flammande avsides
mot avgrunden
och kosmos
fastän det själv aldrig
skulle drista sig till
namnet universum

Jag har hälsat dig
rymdfarare
och tar farväl utan
intighet




Övriga genrer av raphaela
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-02-13 15:43



Bookmark and Share


  alfa
"...uppe i det blå"?
Snarare det svarta... :-)

Beskrivningen av en
komets resa är kanske
det närmaste man kommer
fullständig ensamhet.

Flammar upp gör den
endast i dess sols närhet.

Tycker om denna.
Fick en kristallklar bild
på näthinnan.

Tackar dig för denna
upplevelse.
2006-02-15

  Ms Lovecraft
En rimlig iakttagelse med naturvetenskapliga undertoner
som samtidigt närmar sig den human(-istisk)-a själen.
Som vanligt svamlar och avhåller jag mig från kritikpoolen
men vill poängtera att de tre första verserna
är totally outstanding!
Intressant och dubbeltydigt förord, btw =)
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela