Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son Eros


Du levande

 

 

Du levande som sväljer gråten med honungsmjölk
och finner tröst i min famn
du vakna just svettig ur din mardröm
jag sviker dig, jag vet
för den kommer bli sann
ännu är lek och ömhet din värld
men livet är plikter,smärta o misär
jag stryker ditt hår och torkar din kind
men oroligt jag tänker på

vad framtiden bär




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-29 20:50



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Varm och djup. Härlig text.
2012-10-31

    Den som skriver
stark text, och väldigt fin. inledningen är viktigt för mig, och den fångade mig direkt.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka