Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

Så mycket frustration


Ilska
Ångest
Frustration


Så där mycket
Så att man bara
Vill slå sönder nått


Skrika
Springa flera mil


Samtidigt


Bara sitta
I ett hörn
Kura ihop sig


Sova
Glömma






Fri vers av MayFlower
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-30 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"min frustration - min ilska i förklädnad"
2012-10-30

    ej medlem längre
Verkligen bra beskrivet
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower