Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nytt

Laga dina hål
Sy ihop med nya sömmar
Plåstra om dina brustna minnen
och limma ihop ditt krossade hjärta
Bädda ned dina sorger
Lägg kärleken på vinden
Se soluppgången i ögonen
och våga dra ett andetag
i den ljusnande dagen




Fri vers av Missi VIP
Läst 475 gånger
Publicerad 2012-11-08 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hoppfull :)
2013-03-25

  Larra
bra bra
2012-12-03

  Sofhia Wirström
fina rader
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon