Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd

En tanke,
ett ögonblick,
en förnimmelse av dig.
Aldrig mer ensam.
Du finns inom mig.




Fri vers av Poetica
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-02-13 21:30



Bookmark and Share


  alfa
Ja, mycket mer
behövs inte.

Lika sorglig
som tröstande.

Tack för denna!
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Poetica