Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till och med....

Du är aldrig min fiende.
Till och med när jag hatar dig,
så gör jag det av kärlek.




Fri vers av Poetica
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-02-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetica