Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla cyklande pojken på trottoaren


hoppade helt plötsligt ut med sin cykel

mitt framför min bil

där jag kom körandes på Torsgatan

mitt inne i city

Pojken visade en riktigt dålig stil

Och då jag tutade frenetiskt samtidigt som jag

girade undan

så gav både pojken och jag ifrån oss ett gällt skri

Riktigt skrämda som vi båda blev

För det var riktigt nära där

Och efter att jag hade stannat till rent utav förbannad

så gav jag pojken en massa kritik

som stod där helt stum och kände sig lite dum

Men en sak är säker

Den där pojken kommer aldrig mer hoppa ut på gatan

utan att titta sig för riktigt ordentligt

Det är jag helt säker på..

Ken Cassel
1/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 14:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Det får vi hoppas på att han inte gör
det hr också hänt mig, som tur var
gick också det bra
2012-11-01

  ResenärGenomLivet
Oftast skäller man i sådana situationer för att man själv blev rädd...tur att allt gick väl...
2012-11-01

    ej medlem längre
Håll tummarna för det.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel