Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger märke till dig


att du lägger märke till mig

Jag är en kille och du är en tjej

För vi tittar på varann

Ler lite grann

Går sedan fram och kramar om varann

Men så är ju du också bara min underbara syster

Susan

som jag råkar att stöta på helt apropå

Så inte så konstigt då att vi tar varann i famn

där blodet är tjockare än vattnet..

Jag lägger märke till dig!

Ken Cassel
1/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-01 17:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint om din syster..
2012-11-01

  anits VIP
Så fint skaldat
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel