Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmer mig

jag går på linjen
och sitter utanför
på globen

tittar ner
och undrar

fanns jag där
med er

eller var min resa
ensam villfärd

samlar minnen
väver täcket
som värmer mig




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington