Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över svåra hinder

trötta ögon ser
ser och tar in
märkliga händelser
att förstå
som inte går att förstå

fönster
fönster som riktas mot världen
världen som lever sitt liv

ögon som ser
trötta ögon som blundar

hur ska jag orka förstå
när imman ligger på fönstret
imman hindrar mig från att se

Med min sista villjekraft
vräker jag upp fönstret
andas djupt

börjar se
börjar le




Fri vers av Dito VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-02 15:24



Bookmark and Share


  bittemi VIP
befriande känsla i denna fina text
2012-11-08

    ej medlem längre
Dina ord formar sig vackert och andas befriande.
2012-11-02

  mare VIP
Låter bra ;)
2012-11-02

  wildah
En fin text!
2012-11-02

  Änglaögon
Andas styrka gör dina rader, inger hopp.
2012-11-02

    ej medlem längre
Härlig känsla, ler med dig!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP