Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök lite mer

Jag ger upp nu

Vill du vara min vän?
Fine
Inte mig emot
Men då får du allt ta
Och försöka lite mer

Att först
Säga att du saknar mig
Och sedan
Aldrig svara när jag hör av mig
Knappt höra av dig själv
Saknar du mig?
Visa det lite mer

Vill inte förlora dig
Men orkar inte
Försöka mer
När jag inte
Får något som helst
För det

Jag är trött på det
Trött på att försöka
Trött på att vänta
Trött på ditt sätt

Vill du fortfarande vara min vän?
Försök lite mer då





Fri vers av MayFlower
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 09:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Sluta ge...denna person verkar vara en energitjuv..
2012-11-03

    ej medlem längre
känner igen mig, bra skrivet!!
2012-11-03

  wildah
Förstår dig! Jo så känns det verkligen ibland!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower