Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är mitt uppe i sylt, saft, gele'tillverkning.....och jag är varm


Min kropp längtar

Svetten rinner
ner för min panna
nacken är blöt
av svett

Jag är varm
och jag stönar
av lycka
och smärta

Min kropp vill
ha det
Min kropp längtar
efter det

Den ljuva doften
av varma bär
omvandlas
till en god
aromatisk
hemgjord sylt

och det är jag
och min trötta kropp
som gjort den




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 10:34



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var ens sylt som blev varm den...känner med dig
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP