Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig för den jag är, inte för det jag gjort

Jag är inte bara, hon den blonda tjejen
Jag är inte bara, hon som skadar sig
Jag är inte bara, hon som bantar
Jag är inte bara, hon som är långsint

Se bakom det och se mig

Jag är den goa tjejen med bra humor
Jag är den glada tjejen som älskar hästar
Jag är den tjejen som kämpar för att ändra mitt liv
Jag är den tjejen som har en framtidstro

Varför kan ingen se det?
Allt dom ser är

Den trasiga flickan som gör allt för att skada sig
Den flickan som rymde
Den flickan som bråkar
Den flickan som är aggresiv

Jag vill bli sedd med andra ögon
Jag vill bli uppmärksammad

Jag vill vara den folk pratar gott om

Hon som verkligen kämpar
Hon som vill ändra sitt liv
Hon som är trevlig
Hon som är duktig

Se mig inte för allt jag tidigare gjort
Se mig för den jag är IDAG
Se mig som tjejen med possitiva mål
Se mig som tjejen som är omtänksam

Mitt namn är Ramona
Jag är här för att synas
Jag är här för att ändra mitt beteende, mitt sätt, mitt liv

Se mig

Den goa tjejen med framtidstro, RAMONA




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-03 16:43



Bookmark and Share


  BornThisWay
Du är det finaste jag vet..
Du är det dyraste i världen..
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken...

Du är min ledstjärna och vän..
Du är min tro mitt hopp min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta..

Friheten är ditt vackra namn..
Vännskapen är din stolta moder..
Respekten är din broder
Freden är din syster
Kampen är din fader
Framtiden ditt ansvar

Du är det finaste jag vet... Jag ser DIG!

*LOVE SIS*
2012-11-05

    ej medlem längre
Starkt! Önskar dig den framgång du förtjänar.
2012-11-03

  Pärlemor
Du går en ljus framtid till mötes.
Stå på dig Ramona, du är bra!
2012-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag ser dig
som den gudinna du är
2012-11-03

  Larz Gustafsson VIP
När Jesus såg på Simon, som betyder sävstrå, sade han: "Du ska heta Petrus", som betyder klippa.
Från sävstrå till klippa... Jesus såg bortom...Framåt...
2012-11-03

  Dreamwriter
Jag ser dig för det vackra du är , Min syster <3
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB