Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~gåva~

Jag ger dig mitt allt
Min kärlek min längtan
Mina tårar om natten

Jag skänker min gåva
mitt offer så vackert att världen aldrig fick skåda

och jag vet
att där mina armar ej längre når
att kärleksfulla armar tar vid

och beundrar skönheten av det
som världen aldrig fick besudla

du tar emot min glädje
mina sånger och min vånda

jag vilar i min tillit till dig




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 13:09



Bookmark and Share


  aol
grep tag i något inom mej, bra
2012-11-07

    ej medlem längre
FinT!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~