Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraftansträngning nu.


Kriminell

Klockslag midnatt
Jag ligger i dvala
Hjärtslag slår matt
Smärta på en skala
Väger kärleken tungt
Kraftansträngning
Levande ljus som doftar
Syren och kaffe
Jag ler mer ofta
I min dvala
Väger kärleken tungt
Om kärlek jag vågar
Ett narkotiskt medel
Om det är det slutet på början
Hoppar jag ut från ett fönster
Jag blir vägrad

Det small så högt
Tinnitusvågor
Hjärtat briserar
Kreverar
Det går inte att laga
Jag blir olaglig
Kremerad
Kärleks fascinerad
Jag skuggar horisonten
Bruna ögon följer minsta rörelse
På ett perverterat sätt
Sökande efter delar
Jag är olaglig
Du säger till mig att det är ok
Det är lagligt
Det går över

(Tiden läker alla jävla sår)




Fri vers av Bravorion
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-02-14 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion