Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parkvägen 3

den här parkvägen har du målat i dina egna färger. din doft hänger kvar i det rum jag brutit mig in i. lägger kinden mot asfalten för att se dig ur en annan vinkel. ser hur dina fingrarna följer asfaltskanten ut mot det väntande gräset. av jord är du kommen, jord skall du åter vara. det var inte så här det var tänkt. det var inte så här det skulle sluta. jag tar ditt sista andetag i min mun, ger dig löftet om ett liv värt att dö för.




Fri vers av Bo_67
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-08 09:36



Bookmark and Share


  ume
gillar
2013-04-25

    ADI Nehlin
vackert och berörande skaldat
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67