Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen enkel väg ut ur ett bruk


Eller missbruk

Droger av alla de slag

Jag sprang bara två gånger förra veckan

Och jag som brukar att springa tre gånger

Så den här veckan måste jag springa fyra gånger

tror jag

Kommer nog en dag springa så pass mycket att jag

en dag bara får hjärtslag

och dör av en hjärtattack riktigt svag..


Det finns ingen enkel väg ut ur ett bruk

eller missbruk

Gamla känslor som kan tänkas börja tära på en

på sitt eget lilla sätt och stuk

Så jag kommer nog aldrig kunna bli helt drogfri

från mitt springande..

Här så tar det här lilla alstret sitt dystra SLUT

Ken Cassel
9/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 00:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det bruk du utövar är väl kanske inget som man behöver avgiftning för.
Väl poetat!


2012-11-10

  ResenärGenomLivet
Det finns olika missbruk eller bruk...bara man är herre över det så är det väl okej...
2012-11-09

  Lynx63 VIP
Nä vill ha mer :)
Det är ju ett BRUK
Missbruk
Skriv mer
Vet ja
KRAM
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel