Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer eller mindre x

Du skrev att du visste hur det är
Jag lovar dig att det du vet
är som att skrapa på ytan

Du ser mig som ett hot
jag är inte hotet
det är det en annan kvinna som är

Men hon kan du inte sopa bort
slänga iväg eller
sälja på loppis

Hon är något du aldrig kan bli
Mamma till hans barn









Fri vers av Live
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT